Viking Rise icon

Viking Rise

1.4.47 for Android
4.5 | 5,000,000+ Installaties

IGG.COM

Beschrijving van Viking Rise

Word lid van onze Discord om de nieuwste updates en nieuws te ontvangen!
Discord:
https://discord.gg/vikingrise
Ben je een fan van strategiespellen?Hoe ga je je stam als de Viking -leider de wereld van Midgard verkennen, plunderen en veroveren?Wil je deelnemen aan de oorlogsspellen?
Beroemde helden uit de Noorse mythologie en de Viking -geschiedenis zijn klaar om oorlogen met je te winnen.Strategie en gebruik je verstand om de sterke punten van je helden te gebruiken!
Welke vijanden kom je tegen in deze oorlogsspellen?Welke vrienden ga je maken?Probeer je hand op [Viking Rise]!
Valhalla belt!
[Viking Rise] is een van de beste online multiplayer real-time oorlogsstrategiespellen met epische wereldbouw.Je speelt als de leider van de Vikingen en leidt je stam door Valhalla in de Uncharted World of Midgard.Ontdek, plunder, ontwikkel, jaag en vecht je een weg door het land Valhalla, gevuld met verborgen gevaren en kansen.Leid je Viking -stam naar de top terwijl je massale rijkdom, roem en macht opbouwt.Vorm een alliantie met andere spelers, bescherm elkaar tegen invasies en versla alle vijanden om Midgard te veroveren!
functies
☆ audiovisual meesterwerk ☆
Stap in de wereld van de Vikingen.Verken prachtige oceanen en torenhoge bergen en ervaar realistische veranderingen in de seizoenen.Duik diep in je helden 'Verhalen, afgezet tegen de schoonheid van het uitgestrekte Noordse landschap.Dompel jezelf onder in de wereld van Midgard met een verbluffende originele soundtrack gecomponeerd door de gerenommeerde Mikolaj Stroinski.
☆ Global Multi-Player Battles ☆
Daag spelers uit de hele wereld uit of vecht naast geallieerden en bewijst dat je wat hebt wat watHet is nodig om een Viking -leider te zijn.Kies strategie, diplomatie of oorlogvoering terwijl u uw claim op Midgard inzet en uw rijk bouwt in Valhalla.
☆ Ontwerp uw territorium ☆
Uit uw territorium om uw groeiende stam te ondersteunen.Verover de landen van Valhalla, laat je bevolking groeien en werven talent om je land te ontwikkelen.Bouw dorpen en steden op jouw manier, onder jouw regel!Of u nu besluit om een commercieel handelscentrum, een land van rijke middelen of een krachtig militair fort te ontwikkelen, het is allemaal onder uw controle!Personaliseer uw territorium met een breed scala aan structuren in Viking-stijl!
☆ Naval Combat ☆
Leid de Vikingen over onbekende wateren om nieuwe landen in Valhalla te veroveren.Strategie is de sleutel!Gebruik de zee in je voordeel om verrassingsaanvallen op de vijand uit te voeren en hun middelen te plunderen!Zeil om tegenstanders op het land in te halen in de race naar strategische gebieden, of gebruik uw schip om zich terug te trekken uit ongunstige situaties en uw vijanden in een hinderlaag te lokken vanuit de zee.Bedenk unieke strategieën door uw navigatie- en marinegevechtsvaardigheden in oorlog te combineren!
☆ Real-time gevechten ☆
Vecht je vijanden in realtime op een enorme wereldkaart.Vind kracht in cijfers terwijl je allianties vormt om de enorme vijandelijke troepen te verpletteren.Hetzij op land of zee, onderzoek je slagvelden en geef commando's in realtime.Pas je strategie aan om je vijanden te verwoesten en de sterkste te worden in Midgard.
☆ vecht naast Viking -helden ☆
roep legendarische Viking -helden op om met je mee te doen!Rekruteer Ragnar, Bjorn, Iival The Bonless, Snake-Eyed Sigurd, Harald Bluetooth, Rollo, Valkyrie en andere beroemde figuren uit de Noorse mythologie.Bouw Valhalla, roep Heroes op om voor je te vechten en word een echte Viking -heerser.
☆ tame de oude draak ☆
De razende beesten in de Noorse mythologie verwarren op dit land.Stuur je helden om op deze mythische beesten te jagen, legendarische apparatuur te knutselen, mysterieuze ruïnes en grotten te verkennen en een verborgen schat te ontdekken.Tam de machtige draak en verkrijg een krachtige boost op het slagveld.Maak een naam voor jezelf en word een van de grootste legendes van Midgard '.com/url? q = https: //discord.gg/vikingrise& sa = d & amp; sntz = 1 & amp; usg = aovvaw14fgmt3wxitepvzadyrude "target =" _blank "> https://discord.gg/vikingrise
u>
facebook:
https://www.facebook.com/vikingrise/

Wat is er nieuw bij Viking Rise 1.4.47

Optimized player experience and fixed bugs.

Informatie

  • Categorie:
    Strategie
  • Huidige versie:
    1.4.47
  • Bijgewerkt:
    2023-07-06
  • Grootte:
    781.4MB
  • Android vereist:
    Android 5.0 or later
  • Distributieovereenkomst:
    IGG.COM
  • ID:
    com.igg.android.vikingriseglobal
  • Available on:
  • Viking Rise
    Viking Rise 1.4.38
    705.3MB
    2023-06-15
    APK
    Picture
  • Viking Rise
    Viking Rise 1.4.28
    725.9MB
    2023-05-19
    APK
    Picture
  • Viking Rise
    Viking Rise 1.4.9
    734.5MB
    2023-04-16
    APK
    Picture